Apelsininė bulka

AUTORIUS:
Irena
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 53)
Apelsininė bulka
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
200 g virtų bulvių
160 ml pieno
2 šaukštai cukraus
0,5 šaukštelio druskos
1 šaukštelis sausų mielių (arba 15 g šviežių)
100 g grietinės
300 g miltų
Įdarui:
100 g margarino VILNIUS kepiniams
2 šaukštai cukraus
apelsino žievelės
Aptepimui:
100 g grietinės
2 šaukštai cukraus
2 šaukštai apelsinų likerio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulvės sutrinamos ir sumaišomos iki vientisos masės su cukrumi, druska, šiltu pienu. Miltai sumaišomi su sausomis mielėmis ir įmaišomi į bulvių masę. Sudedama grietinė, vėl išmaišoma ir paliekama šiltoje vietoje pakilti. Kai tešla padvigubėja, ją vėl išmaišome. Pasiruošiamas įdaras. Nutarkuojama apelsino žievelė ir sumaišoma su margarinu ir cukrumi. Tešla iškočiojama į stačiakampį, aptepama įdaru ir susukama į ritinį. Ritinys supjaustomas į gabaliukus, kurie dėliojami į kepimo formą vienas šalia kito. Apipilama grietinės, cukraus ir apelsininio likerio mišiniu. Kepama 195C laipsnių temperatūroje iki auksinės rudos spalvos.
AUTORIUS: Irena
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital